ALAVUDEN  RATSUTILA

Alavuden Ratsutila Oy

Alavuden Ratsutila Oy on elokuussa 2017 toimintansa aloittanut ratsastuskoulu ja hevosten myyntitalli. Alavuden Ratsutila Oy:n tarkoituksena ja tavoitteena on yhdistää laadukas opetus, hyvät, tehtäväänsä sopivat hevoset sekä edullinen hinta. Huomioimme myös erityisratsastajat, ja meiltä löytyy jokaiselle sopiva ratsu. Tallillamme harjoitellaan myös vikellystä. Osa hevosistamme ja poneistamme on myös ajo-opetettuja, löytyypä meiltä parivaljakossakin toimivia hevosia.Toivotamme kaikenlaiset hevosista kiinnostuneet lapset ja aikuiset tervetulleiksi Alavuden Ratsutilalle. Ratsastuskoulutoiminnan lisäksi harjoitamme hevoskauppaa ja hevosten maahantuontia.

Näillä kotisivuilla esittelemme tallia ja tiloja, tuntikäytössä pysyvästi olevia hevosia, erikseen myynnissä olevia hevosia sekä tallin henkilökuntaa. Sivuilla kerrotaan myös ajankohtaisista tapahtumista ja muista asioista.

Meiltä voit tiedustella hevospalveluita kuten talutusratsastusta tai hevosajelua erilaisiin tapahtumiin. Tallillamme on järjestetty myös mm. polttariohjelmaa.

Maneesi ja kenttä ovat vuokrattavissa ulkopuolisten käyttöön.

Mikäli Sinulla herää mielessäsi jotakin kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä suoraan tallille. Meidät tavoitat parhaiten kiireettömissä asioissa sähköpostitse alavudenratsutila@gmail.com ja kiireellisemmissä asioissa puhelimitse 0406536557.


Yhteystiedot
Alavuden Ratsutila
Kivistöntie 89, 63400 ALAVUS AS
puh. 0406536557
  Webdesing © Valokuvaus Tuulia N 2018